Profits-stiforP




STIFORP (od engleske riječi PROFITS ako čitate unazad) je internet posao koji je u kratko vrijeme zaludio mnoge face iz svijeta biznisa! Poznate i nepoznate... Iskusne i one malo manje iskusne! Velike i male! Sve! Zašto? Zato jer je STIFORPnajbolja prilika za internet zaradu dosad! Kratko i jasno...

O čemu se radi?
Radi se o tome da STIFORP nudi ono što nitko danas na internetu ne nudi - priliku da profit ostvarite samo ako se priključite programu - bez da morate ikoga osobno sponzorirati! Da, dobro ste pročitali, samo vaše priključenje programu pozicionira vas u savršenu matricu koja se iz dana u dan puni novim članovima - koji su se registrirali poslije vas! Na taj način svi ti članovi postaju zapravo vaši članovi koji grade vašu mrežu i stvaraju vam dugoročne prihode! Savršen sistem! Iz toga razloga STIFORP je dosada neviđen i najbrže rastući sistem zarade na internetu.


No ukoliko ipak želite uključivati nove članove, što vam osobno i preporučamo, i to je moguće! Možeteupisati bezbroj članova i za svakog novog člana, ako ste i sami aktivni član, dobiti ćete po $25! Prva dva nova člana koje uključite dodijeljuju se vama u matricu lijevo i desno, a svi ostali dodijeljuju se vašim već postojećim članovima. Na taj način i sebi i njima gradite mrežu od koje svi imaju koristi! Isto je i sa svim članovima iznad vas koji stvarajući vlastitu mrežu stvaraju i vašu mrežu! Jel sada razumijete na koji način možete zarađivati bez da ste ikada ikoga uključili? Sistem je toliko jednostavan, a učinkovit da upravo u njemu leži tajna uspjeha ove fantastične kompanije!

Još korisnih informacija vezanih za STIFORP:
  • STIFORP je tvrtka bez duga
  • nakon registracije dobit ćete čudesan komplet alata u vrijednosti od $3000
  • čak 75% ukupnih prihoda isplaćuju svojim članovima
  • već su isplatili na tisuće članova u tjednim i mjesečnim zaradama
  • nakon što se registrirate postajete vlasnikom automatiziranog sustava koji 95% posla odrađuje za vas
  • imate priliku razviti svoj vlastiti posao u $130 milijardi teškoj internet industriji

Kako i ja mogu biti dio 
STIFORP-a?
Vrlo jednostavno. Uključite se odmah! Kad kažemo odmah i mislimo odmah. Čekanje samo usporava vašu zaradu jer se na STIFORP svake minute registrira jedan novi član! Svake minute jedan novi član... Možete to zamisliti!? A da ste se vi registrirali prije njih oni su mogli biti i vaši članovi! I zato požurite sa upisom! Zauzmite svoju poziciju na vrijeme!

Detaljnu STIFORP prezentaciju na hrvatskom jeziku možete preuzeti na ovom linku. Prezentacija je na 26 stranica i ima 5,74 MB.

Kako se registrirati - KORAK PO KORAK upute:

KORAK 1: 
Ako još niste BESPLATNO zauzeli svoju poziciju (Pre-Enrollee) učinite to ODMAH tako što ćete kliknuti na ovaj link i popuniti formular na stranici.
NAPOMENA! Ako ste već upisani, ovaj KORAK jenostavno preskočite.

KORAK 2: L
ogirajte se preko ovog linka https://www.stiforp.com/login gdje pišPre-Enrollee Login sa email adresom sa kojom ste se upisali kod Stiforpa kompanije za free info, a nakon toga kliknite naJOIN i popunite podatke kako je u nastavku objašnjeno na našem jeziku.
NAPOMENA: Prilikom registracije nemojte koristiti prevoditelj - formular za popunjavanje treba da bude na engleskom jeziku baš kako je i prikazano u nastavku:
 




VAŽNE NAPOMENE:

1. Prilikom registracije dobro provjerite točnost svih podataka jer ako budete pogrešno upisali koji podatak sistem će vas blokirati i nećete se moći registrirati.

2Prilikom registracije 
nemojte koristiti prevodilac - formular za popunjavanje mora biti na engleskom jeziku baš kako je i prikazano na slikama iznad.
3. Upišite točno sve podatke.

4. Izbjegavajte upisivanje "kvačica" Č, Ć, Ž, Š, Đ - umjesto toga upotrebite C, Z, S, DJ

5. Kada upisujete broj kartice upisujte bez razmaka svih 16 brojeva. Obavezno 2 puta prekontrolirajte točnost.

6. Provjerite da li imate novca na kratici jer u protivnom će vas sistem blokirati. Uvijek morate imati malo više nego što trebate uplatiti.
7. Ako Vam sistem javi da je username već zauzet odaberite drugo i OBAVEZNO ponovo popunite prazna polja jer neka polja postanu prazna nakon što vas sistem vrati.

8. Ako Vam sa 3 pokušaja ne uspije registracija nemojte više pokušavati. Iskopirajte grešku koju vam sistem izbacuje i kontaktirajte direktno Stiforp tj. njihovu korisničku službu sa objašnjenjem problema.http://tihomir.stiforphr.com/STIFORPSTIFORP

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga